Skip to main content

Интернет Огласник

За нас

Интернет огласник за онлајн огласување

Нашата мисија и цел е вам да ви овозможиме технички и содржински најдобро подготвен електронски огласник, кадешто ќе можете едноставно и лесно да објавувате огласи, реклами, производи и пазарни промоции и да пребарувате низ многуте категории и локации за да ги најдете предметите, услугите и понудите кои вам совршено ви одговараат.

Одлична услуга

Посветени на клиентите

Напорно работевме за да го донесеме Интернет Огласник на вакво одлично ниво. Голем број саати на посветено работење се инвестирани со цел вие да добиете лесно и прецизно пребарување. Интернет Огласник е електронски огласник во кој се застапени многубројни категории, правејќи го општ (генерален) електронски огласник на кој посетителите може да додаваат огласи и пребаруваат во голем број на категории и локации.

На Интернет Огласник можете да објавувате бесплатни огласи и да пребарувате огласи за производи, предмети, услуги и понуди кои се за продажба, изнајмување, замена или подарување. Секоја од категориите и сопствените поткатегории имаат дизајнирани полиња со информации со кои можеме да ви приложиме повеќе информации кога пребарувате и разгледувате на Интернет Огласник.

Ефикасност и Едноставност

Со Интернет Огласник управува компанијата Andromeda Analytics и нејзиниот тим. Нашата цел е вие да уживате во најдобриот е-огласник, да објавувате и пребарувате многубројни огласи со целосно чувство на едноставност и брзина.