Skip to main content

Внимание! Не сте најавени на вашата сметка. Можете да продолжите и да објавите оглас без да имате сметка. Доколку имате сметка ве молиме најавете се или креирајте нова сметка.

Нов оглас
Дополнителна промоција на вашите огласи и зголемување на нивната видливост можете да постигнете со користење на платените промоции на крајот од оваа огласувачка форма. Воедно можете да користите и пакети со поени. Ова решение е поедноставно доколку објавувате често огласи и користите промоции. Пакетите со поени можете да ги најдете на следнава страна Пакети со поени
Ве молиме внесете ги вашите географски координати или изберете ги од мапата. Доколку ги оставите празни автоматски ќе бидат генерирани од вашата локација и адреса
Употреби ја мојата локација Ажурирај ја адресата
Жалиме но, не најдовме географски координати врз основа на адресата и локацијата. Ве молиме променете ги овие вредности или рачно изберете соодветна позиција на мапата.
Слики
Важно: Првата слика што ќе ја додадете ќе служи за главна слика на огласот. Максимум големина на слика: 15 MB
Лимит за број на слики: 14
Достигнат е лимитот за број на слики, за да додадете нови ве молиме избришете од претходните

Се извинуваме. Настана грешка со системот за додавање на слики. Ве молиме контактирајте со администраторот на веб-страницата за да го решите проблемот.

Промоции
Следниве опции не се задолжителни. Огласувањето на InternetOglasnik.com е бесплатно. Доколку сакате дополнително да го промовирате вашиот оглас, ве молиме изберете платена промоција која ќе ја користите. Можете да изберете и повеќе промоции наеднаш.
Промоција ''Промовирано''
Вашиот оглас ќе биде објавен со нагласена позадина, во рамка и со болдиран текст во популарната галерија со промовирани огласи во текот на период од денови кои Вие ќе го одберете. Вашиот промовиран оглас ќе се прикажува на неколку премиум локации, на почетокот и на крајот на листата со огласи и ќе ротира со други промовирани огласи во однос на прикажувањето. Видливоста на огласот многукратно ќе се зголеми. Оваа промоција е одлична за зголемена видливост на вашиот оглас.
Промоција ''Нагласена позадина''
Вашиот оглас ќе биде објавен со нагласена позадина на листата со огласи во текот на период од денови кои Вие ќе го одберете. Ова е супер одлична промоција со која ќе го нагласите вашиот оглас и истиот ќе биде многу забележителен.
Промоција ''Рамка''
Вашиот оглас ќе биде објавен во забележителна рамка во текот на период од денови кои Вие ќе го одберете. Со оваа промоција вашиот оглас ќе биде лесно воочлив од останатите огласи.
Промоција ''Болдирано''
Вашиот оглас ќе биде објавен со болдирани букви и бројки на листата со огласи во текот на период од денови кои Вие ќе го одберете. Ова е одлична промоција доколку сакате вашиот оглас да се истакнува додека корисниците ги прелистуваат огласите.
Откажи