Skip to main content

Маркетинг и рекламирање


Интернет Огласник е место каде купувачите и продавачите се среќаваат.

Ние сме веб-страница која илјадници корисници ја посетуваат за да објават огласи и пребаруваат по категории и локации за да ги најдат возилата, недвижностите, предметите и услугите кои ги пожелуваат. Мотивот и енергијата кои го движат целиот проект на Интернет Огласник се нашите задоволни корисници.

Во интерес на овозможување рекламен простор за заинтересираните странки да можат да ги промовираат своите производи, услуги и бренд, пратете ни порака ТУКА. Ќе ни биде драго да ги слушнеме вашите идеи и да поразговараме за предлози за вашиот маркетинг и деловен раст.