Skip to main content

Често Поставувани Прашања


Тука можете да најдете одговори на често поставувани прашања. Доколку имате други дополнителни прашања, ве молиме контактирајте со нас преку Контакт формата.

Што е Интернет Огласник?

Интернет Огласник е бесплатен електронски огласник. 

Нашата мисија и цел е вам да ви овозможиме технички и содржински најдобро подготвен електронски огласник, кадешто ќе можете едноставно и лесно да објавувате огласи, реклами, производи и пазарни промоции и да пребарувате низ многуте категории и локации за да ги најдете предметите, услугите и понудите кои вам совршено ви одговараат.

За повеќе информации посетете ја страницата За нас.

Кои се Условите за употреба?

Со пристапување до www.internetoglasnik.com и неговите поврзани веб-страници, домени, поддомени, услуги, апликации или алатки (колективно наречени „Интернет Огласник“) се согласувате со Условите за употреба, кои се дизајнирани за да се осигураме дека Интернет Огласник ќе работи за секого.

За повеќе информации посетете ја страницата Услови за употреба.

Која е Политиката за приватност?

Кога се регистрирате на Интернет Огласник и објавувате огласи, реклами, производи и пазарни промоции ние ќе прибереме и зачуваме некои ваши информации. Политиката за приватност ќе ви објасни зошто собираме и како ги користиме овие информации. За повеќе информации во врска со кои податоци ги прибираме и како истите може да бидат искористени, ве молиме посетете ја страницата Политика за приватност.

Како да креирам сметка?

За да креирате ваша сметка на Интернет Огласник појдете и кликнете на полето Креирај сметка. Потоа ќе треба да ги внесете вашите контакти и детали. Внесете име кое ќе биде јавно видливо на вашата сметка на Интернет Огласник. Внесете корисничко име, лозинка и емаил адреса која ќе се користи исклучиво за најава на Интернет Огласник. Потоа изберете каков тип на сметка ќе отворите и пополнете ги соодветно полињата кои се побаруваат. Можете да изберете меѓу Физичко лице и Продавница. Разликата меѓу двата типа на сметки е во тоа дека типот Продавница е наменет за правни лица или физички лица кои вршат поголем обем на огласување. Сите сметки регистрирани како типот Продавница може да бидат разгледани доколку ја посетите страницата Продавници.

Дали се наплаќа за додавање огласи?

За да додавате и објавувате огласи на Интернет Огласник потребно е првин да креирате /регистрирате ваша сметка. Додавање и објавување огласи, реклами, производи и пазарни промоции на Интернет Огласник е бесплатно. Вашиот оглас ќе биде видлив на Интернет Огласник во наредните 365 дена од денот на објава. Доколку сакате вашиот оглас да привлече повеќе внимание и да има поголема гледаност, во тој случај можете да изберете една или повеќе од платените промоции за огласи.

Како да платам на Интернет Огласник?

Постојат повеќе начини за плаќање на Интернет Огласник. Можете да платите со кредитна /дебитна картичка или со поени. За повеќе информации посетете ја страницата Информации за плаќање.