Skip to main content
реклама
 • https://internetoglasnik.com/mk/components/com_djclassifieds/images/item/12/12673_img-cbd4594fd42f2e2062f94ae86aca901a-v_thb.jpg
 • https://internetoglasnik.com/mk/components/com_djclassifieds/images/item/12/12673_img-1500d93827bb30d4c13cf73b3d37be01-v_thb.jpg
 • https://internetoglasnik.com/mk/components/com_djclassifieds/images/item/12/12673_img-fafce7fe5ff483eb04302f0fb3e9cae4-v_thb.jpg

  Стегач за коса

  150 MKD
  Додади во омилени

  Контакт

  • Име:
   Мина
  • Тел:
   075213311


  • Број на оглас: 12673
  • Прикажан: 92
  • Обновен: 22:04 10-06-2024
  реклама

  Детали за огласот

  • Состојба:
   Ново
  • Материјал на изработка:
   Останато
  • Боја:
   Друга боја

  Краток опис

  Стегач за коса со 2 дезена

  Опис на огласот

  Стегач за коса

  Локација

  Македонија
  Македонија
  Промовирано
  реклама
  реклама