Skip to main content
реклама
 • https://internetoglasnik.com/mk/components/com_djclassifieds/images/item/12/12528_1_thb.jpg
 • https://internetoglasnik.com/mk/components/com_djclassifieds/images/item/12/12528_2_thb.jpg
 • https://internetoglasnik.com/mk/components/com_djclassifieds/images/item/12/12528_3_thb.jpg
 • https://internetoglasnik.com/mk/components/com_djclassifieds/images/item/12/12528_4_thb.jpg
 • https://internetoglasnik.com/mk/components/com_djclassifieds/images/item/12/12528_5_thb.jpg
 • https://internetoglasnik.com/mk/components/com_djclassifieds/images/item/12/12528_6_thb.jpg
 • https://internetoglasnik.com/mk/components/com_djclassifieds/images/item/12/12528_7_thb.jpg
 • https://internetoglasnik.com/mk/components/com_djclassifieds/images/item/12/12528_8_thb.jpg
 • https://internetoglasnik.com/mk/components/com_djclassifieds/images/item/12/12528_9_thb.jpg
 • https://internetoglasnik.com/mk/components/com_djclassifieds/images/item/12/12528_37_thb.jpg
 • https://internetoglasnik.com/mk/components/com_djclassifieds/images/item/12/12528_47_thb.jpg
 • https://internetoglasnik.com/mk/components/com_djclassifieds/images/item/12/12528_48_thb.jpg
 • https://internetoglasnik.com/mk/components/com_djclassifieds/images/item/12/12528_49_thb.jpg
 • https://internetoglasnik.com/mk/components/com_djclassifieds/images/item/12/12528_50_thb.jpg

  Se prodava

  Цена по договор
  Додади во омилени

  Контакт

  • Име:
   Mende
  • Тел:
   070208464


  • Број на оглас: 12528
  • Прикажан: 304
  • Обновен: 08:47 21-04-2024
  реклама

  Детали за огласот

  Краток опис

  Mashini i oprema

  Опис на огласот

  Се продава :
  - АПКАН 2000 мм
  - ТЕРМОГЕН VENTILATOR 8,7 m3/h, ИНСТАЛИРАНА СНАГА 1,5 kW
  - МАШИНА ЗА ХАМБУРШКИ КОЛЕНА GUSTAF WAGNER
  - ХИДРАУЛИЧНА ПРЕСА ORSTA HIDRAULIK 32 MPa, 1500 U/min
  - МАКАЗА ЗА ВИТКАЊЕ, СЕЧЕЊЕ ЦЕВКИ
  -ДРЖАЧ ЗА КОТУРИ ЗА ЛИМ
  -СТОЛНА ПИЛА
  - СЕ ПРОДАВА K-FLEX ИЗОЛАЦИЈА ВО РОЛНА
  ХАМБУРШКИ КОЛЕНА 42,4 , 66,3 , 76 , 88 , 100 , 130, 160 .
  Фаќач на нечистотии DN25, DN32, DN40, DN50, DN65, DN80, DN125, DN150

  СЕ ПРОДАВААТ ЦИРКУЛАЦОНИ ПОМПИ НЕКОРИСТЕНИ ,,DAB" .ЦЕНА 25 000 ДЕН/ ПАРЧЕ
  Q=19m3/h, H=4.2m Hmax=5.5m Hmin=0.7 m, P=0.49 kW, 1450 min-1 ;;;;;;
  Q=24m3/h, H=7.7m, Hmax=8.7m, Hmin=2.5m, P=1.05kW, 1430min-1.
  Q=46m3/h, Hmax=44.7m, Hmin=26.8m, P=5.2kW, 2830min-1.

  СЕ ПРОДАВА K-FLEX ИЗОЛАЦИЈА ВО РОЛНА

  КОНТАКТ: 070 208 464 .

  Локација

  Bidimaz
  Прилеп
  Прилеп
  Македонија
  Промовирано
  реклама
  реклама