Skip to main content
реклама
 • https://internetoglasnik.com/mk/components/com_djclassifieds/images/item/12/12413_54ebfec884b80ffe5b28756235069b3e_thb.jpg
 • https://internetoglasnik.com/mk/components/com_djclassifieds/images/item/12/12413_deco_01_1_thb.jpg
 • https://internetoglasnik.com/mk/components/com_djclassifieds/images/item/12/12413_60e1bfee762a7c4ced64e30d85f677b8_thb.jpg

  Се продаваат џуџести кутриња со мазна коса дакел

  Цена по договор
  Додади во омилени

  Контакт

  • Име:
   Gocheva
  • Тел:


  • Број на оглас: 12413
  • Прикажан: 312
  • Обновен: 08:02 25-03-2024
  реклама

  Детали за огласот

  Краток опис

  Се продаваат џуџести кутриња со мазна коса дакел

  Опис на огласот

  Одгледан со љубов и внимание, сладок и разигран!! Вакцинациите се актуелни, Кучињата секогаш се проверуваат на ветеринар. Многу чисто. Домашно израснат со деца и многу љубов. Добро социјализиран, исклучително пријателски расположен и прави одлични миленици.

  Локација

  Општина Центар
  Скопје
  Македонија
  Промовирано
  реклама
  реклама