Skip to main content
реклама
 • https://internetoglasnik.com/mk/components/com_djclassifieds/images/item/6/6671_img_20220829_181321_thb.jpg
 • https://internetoglasnik.com/mk/components/com_djclassifieds/images/item/6/6671_img_20220829_181312_thb.jpg
 • https://internetoglasnik.com/mk/components/com_djclassifieds/images/item/6/6671_img_20220829_181303_thb.jpg
 • https://internetoglasnik.com/mk/components/com_djclassifieds/images/item/6/6671_img_20220829_181257_thb.jpg
 • https://internetoglasnik.com/mk/components/com_djclassifieds/images/item/6/6671_img_20220829_181249_thb.jpg

  Anatomija

  6 MKD
  Цена по договор
  Додади во омилени

  Контакт

  • Име:
   078 751 338
  • Тел:
   078 215 070


  • Број на оглас: 6671
  • Прикажан: 518
  • Обновен: 16:53 29-08-2022
  реклама

  Детали за огласот

  • Тип на формат:
   Печатено

  Краток опис

  Енциклопедија по Анатомија на човековото тело на С

  Опис на огласот

  Енциклопедија по Анатомија на човековото тело на СРПСКИ ЈАЗИК-издание кое веќе не се произведува

  Локација

  Сава Михајдов/6, Гази Баба, Скопје, Општина Гази Баба, Град Скопје, Скопски СР, Северна Македонија
  Општина Гази Баба
  Скопје
  Македонија
  Промовирано
  реклама
  реклама