Skip to main content
реклама
 • https://internetoglasnik.com/mk/components/com_djclassifieds/images/item/6/6674_img_20220829_192113_thb.jpg
 • https://internetoglasnik.com/mk/components/com_djclassifieds/images/item/6/6674_img_20220829_191944_thb.jpg
 • https://internetoglasnik.com/mk/components/com_djclassifieds/images/item/6/6674_img_20220829_191847_thb.jpg
 • https://internetoglasnik.com/mk/components/com_djclassifieds/images/item/6/6674_img_20220829_191839_thb.jpg

  Табла за цртање

  30 EUR
  Додади во омилени

  Контакт

  • Име:
   Софија
  • Тел:
   078 215 079


  • Број на оглас: 6674
  • Прикажан: 727
  • Обновен: 17:42 29-08-2022
  реклама

  Детали за огласот

  • Состојба:
   Половно

  Краток опис

  Табла за цртање Внатрешен дизајн на ентериерАрхите

  Опис на огласот

  Табла за цртање
  Внатрешен дизајн на ентериер
  Архитектура

  Локација

  ul sava mihajlov 6/12
  Општина Гази Баба
  Скопје
  Македонија
  Промовирано
  реклама
  реклама