Skip to main content
реклама
 • https://internetoglasnik.com/mk/components/com_djclassifieds/images/item/12/12512_img-1b37160e739f08cfab0ff12a443b6737-v_thb.jpg
 • https://internetoglasnik.com/mk/components/com_djclassifieds/images/item/12/12512_img-3dae0c84e656d7190986f384f9774954-v_thb.jpg
 • https://internetoglasnik.com/mk/components/com_djclassifieds/images/item/12/12512_img-6867061ee87bfc1f441d83a30f42ece9-v_thb.jpg
 • https://internetoglasnik.com/mk/components/com_djclassifieds/images/item/12/12512_img-b123815b997d76ac16a2528462340827-v_thb.jpg

  Косилка и тримери

  Цена по договор
  Додади во омилени

  Контакт

  • Име:
   Стојна
  • Тел:
   078389292


  • Број на оглас: 12512
  • Прикажан: 248
  • Обновен: 10:16 18-04-2024
  реклама

  Детали за огласот

  • Состојба:
   Половно
  • Произведено:
   2018

  Краток опис

  Се подаваат користени косилка McCULLOCH и три тримери Husquarna

  Опис на огласот

  Продавам Косилка и тримери користени

  Локација

  Гоце Стојчевски 3
  Општина Карпош
  Скопје
  Македонија
  Промовирано
  реклама
  реклама