Skip to main content
реклама
 • https://internetoglasnik.com/mk/components/com_djclassifieds/images/item/6/6990_e3d56057-bba7-4b90-9ae4-9de5a0f22b5a_thb.jpeg
 • https://internetoglasnik.com/mk/components/com_djclassifieds/images/item/6/6990_4296b721-e6e4-484e-a1cd-e5de66f4a9ec_thb.jpeg
 • https://internetoglasnik.com/mk/components/com_djclassifieds/images/item/6/6990_fee6d48d-bfbb-4e72-83a2-a66dea67a5c2_thb.jpeg
 • https://internetoglasnik.com/mk/components/com_djclassifieds/images/item/6/6990_ff056e27-bfc6-4474-abe5-3067b6d9f6b1_thb.jpeg
 • https://internetoglasnik.com/mk/components/com_djclassifieds/images/item/6/6990_04993a80-19b7-4458-9b35-0450295e91b6_thb.jpeg

  Gree мулти готвач на пареа (НОВ)

  1.500 MKD
  Додади во омилени

  Контакт

  • Име:
   Бојан
  • Тел:
   078362163


  • Број на оглас: 6990
  • Прикажан: 673
  • Обновен: 09:45 27-09-2022
  реклама

  Детали за огласот

  • Состојба:
   Ново
  • Боја:
   Бела

  Краток опис

  Се продава нов не отпакован GREE кукер на пареа .К

  Опис на огласот

  Се продава нов не отпакован GREE кукер на пареа .
  Кукерот е купен нов , се продава бидејќи ги имам повеќе .
  Кукерот може да го погледнете на следниот линк

  https://mall.gree.com.mk/index.php/product/multikuker/

  Локација

  Прилеп
  Прилеп
  Македонија
  Промовирано
  реклама
  реклама