Skip to main content
реклама
 • https://internetoglasnik.com/mk/components/com_djclassifieds/assets/images/no-image.svg

  Подучување

  300 MKD
  Додади во омилени

  Контакт

  • Име:
   Симонида
  • Тел:
   071/728-399


  • Број на оглас: 11183
  • Прикажан: 161
  • Обновен: 18:40 13-07-2023
  реклама

  Детали за огласот

  Краток опис

  Стручно лице дава часови на ученици од основно учи

  Опис на огласот

  Стручно лице дава часови на ученици од основно училиште за надоместување на пропуштените содржини , решавање на задачи , обработка на лектири и сл. еден час трае 60 минути .

  Локација

  Јустинијан први 26
  Скопје
  Скопје
  Македонија
  Промовирано
  реклама
  реклама