Skip to main content

  парцела во РУШЕВ КАМЕН

  Цена по договор
  Додади во омилени

  Контакт

  • Име:
   Илина
  • Тел:
   070332346


  • Број на оглас: 11760
  • Прикажан: 78
  • Обновен: 10:54 21-11-2023
  реклама

  Детали за огласот

  • Површина на плац (m²):
   886

  Краток опис

  Се продава парцела во РУШЕВ КАМЕН, Сопиште со Површина од 886 м2.

  Опис на огласот

  Се продава парцела во РУШЕВ КАМЕН, Сопиште со Површина од 886 м2.

  Перфекта положба за викендица.

  Цена по договор.

  За повеке информации јавете се на 070 332346
  Поздрав Илина

  Локација

  РУШЕВ КАМЕН
  Општина Сопиште
  Скопје
  Македонија
  реклама
  реклама