Skip to main content
реклама
 • https://internetoglasnik.com/mk/components/com_djclassifieds/assets/images/no-image.svg

  ДОТ Архитекти Гроуп има потреба од: Градежен инж

  Додади во омилени

  Контакт

  • Име:
   Славица
  • Тел:
   078339052


  • Број на оглас: 12672
  • Прикажан: 180
  • Обновен: 09:41 10-06-2024
  реклама

  Детали за огласот

  • Дејност:
   Останато
  • Тип на работа:
   Полно работно време
  • Период на плаќање:
   Месец
  • Број на позиции:
   1
  • Потребно искуство:
   Повеќе од 9 години
  • Познавање на јазици:
   Македонски, Англиски
  • Возачка дозвола:
   Автомобили
  • Образование:
   Високо образование

  Краток опис

  ДОТ Архитекти Гроуп има потреба од: Градежен инженер за изведба

  Опис на огласот

  ДОТ Архитекти Гроуп има потреба од:
  Градежен инженер за изведба

  Обврски и одговорности:
  - Изработка на техничка документација за изградба на патна инфраструктура
  - Координација и надзор на градежни активности на градилиште придржувајќи се до проектните планови, спецификации и распореди
  - Контролирање на градежни книги и градежни дневници
  - Спроведување на целокупниот градежен процес и принципите за управување со проекти, вклучително градежни прописи и безбедносни стандарди
  - Следење и применување на позитивните законски и подзаконски прописи од областа на градежништвото, како и обезбедување на почитување на сите стандарди од областа на безбедноста и здравје при работа

  Потребни квалификации:
  - Универзитетска диплома од Градежен факултет – Нискоградба
  - Поседување на соодветно Овластување за изработка на техничка документација и изведба
  - Работно искуство од најмалку десет (10) години како опреативен инженер на градилиште
  - Одлично познавање на MS Office пакет, AutoCAD, ArchiCAD, Sketch Up, V-Ray
  - Познавање на англиски јазик
  - Поседување возачка дозвола Б категорија

  Потребни вештини:
  - Вештина во организирање на ресурси и воспоставување на приоритети, подготвеност за работа во дадени рокови
  - Одлични организациски и аналитички способности, ориентираност кон наоѓање на решенија
  - Посветеност, лојалност и одговорност
  - Работа во тим и работа под притисок
  - Флексибилност и способност за работа во динамично опкружување

  Доколку сакате да станете дел од нашиот тим испратете ја вашата кратка биографија по електронски пат на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

  Локација

  Bul. Ilinden 138, Skopje
  Општина Карпош
  Скопје
  Македонија
  Промовирано
  реклама
  реклама